03 januari, 2009

Det tar aldrig slut

Min magsjuka, är riktigt seg, jag har haft diarré i över en vecka. Och mår konstant illa. kände mig ngt bättre på nyårsafton, och kunde inte med att sjukskriva mig. När jag kom dit sa jag öppet att jag haft magsjuka och inte var helt bra, frågade kollegorna om de ville att jag skulle gå hem eller stanna kvar. STANNA!!. Tja, mitt beslut att gå dit var riktigt.
Sen kände jag mig sämre på kvällen. Och när jag stog och tvättade ett djupt skalpsår började det snurra, sa till pat att min kollega skulle ta över och gick och satte mig med huvudet mellan benen. Men nej det fortsatte snurra. Snubblade ut till personalsoffan och lade mig med benen högt. Snälla K kom ut och frågade vad som hänt. Jag låg kvar en stund, och satte mig sen upp försiktigt. Efter ett glas saft kunde jag iaf jobba utan att tappa blodtrycket mer. Men jag struntade i att se på när läkaren sydde såret. Jag var inte i form helt enkelt.

Inatt blev dottern sjuk, och imorse svimmade hon i sin pappas armar i köket. Ingen superskön start på året.

Direstraits "Brothers in arms" strömmar ut via spotify, känns på något sätt tröstande.
Jag skall gå ut i solen idag, måste få luft.

5 kommentarer:

Fredrik sa...

Seglivad sak du dras med. Hoppas den drar dit pepparn växer så fort som möjligt.

Dr Wannabee sa...

Jo tack, det hoppas jag med. På tal om peppar, den här gången svalde jag inte vitpepparkorn, som skall vara bra mot magsjuka (ej vetenskapligt direkt) kanske därför det är så segt.

Anonym sa...

Hej!

Vill bara säga att jag uppskattar din blogg och läser den ofta. Har själv bestämt mig för att bli läkare efter trots att jag redan pluggat helt annat och har en annan karriär som dock inte känns tillräckligt utmanande och intressant. Tack för inspiration! /P

Dr Wannabee sa...

Hej Anonym: Kul att kunna inspirera, tack för kommentaren :)

Anonym sa...

Hej,

Ville bara säga att du verkar så klok!

Roligt att läsa din blogg. Ha det bra!
/Trix