16 november, 2008

Utmanad

Thohopp 7 saker om mig:

  • Jag är otroligt otålig, för mig är det som värsta tortyr när en föreläsare pratar låååångsaaamt, med låååånga pauser, och pratar omständligt om saker som vi kan utan och innan, blandat med kort info om sådant vi inte kan ngt om. Jag vill att saker skall hända snabbt, och gillar att ta snabba beslut. (passar bra på IVA)
  • Jag har barnslig humor, skrattar ofta hysteriskt åt banala skämt, typ elefanten med den rosa tandborsten.
  • Jag får ofta förvånat frågan; "men har du barn, hur gammal är du egentligen?" Vet inte om det beror på att jag är så barnslig, eller om jag ser ung ut. :)
  • Jag älskar kaffe, cappuchino är min drog. Börjar varje morgon med att mala bönor, göra espresso och skumma mjölk.
  • Jag fick 2,0 på HP på första försöket, vilket förvånade mig och min familj gruvligt. Jag hade ingen aning om att jag var så duktig på matte. Språkligt har jag alltid varit en stjärna, men matte och statistik?????
    Min analys är att arbetet på IVA gjort mig så stresstålig att jag kunde skriva provet utan att hetsa upp mig/blockera mig, som jag tror är ett hinder för många.

  • Jag har tur i spel, men är inte så intresserad av att spela. Vann 600kr på black jack en krogkväll. och vinner ofta när jag spelar på lyckohjul.
  • Jag har operererat mig ca 8 ggr, pga en brännskada, vilket bara de som känner mig väl kan se.

Copypastat från KatBat: "De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar."
Bland böcker och kanyler , Dr Henka Dr Forensic , Dr Jollan , Kandidat Dropp , kandidaten , Läkarstudent

5 kommentarer:

Dr. Jollan sa...

åhå, får väl fixa det då, men det blir nog imorrn :)

förresten så trodde jag nog varken att du eller herr drwannabee hade barn, ni är välbevarade för er höga ålder, hihi!

Dr Wannabee sa...

Passa dig. :P

Elin sa...

Vilken utmaningsvåg som sköljer över läkarstudentbloggarna! :)

Jag blev utmanad av Mård, ska försöka hosta upp sju saker sen. Intressant att läsa dina! Jag blir särskilt nyfiken på brännskadorna, får man fråga hur de uppkom? Jag har själv nog aldrig bränt mig, men jag föreställer mig att det är det mest smärtsamma man kan uppleva. :/

Dr Wannabee sa...

Elin: Kokhett vatten i termos med dålig kork. Jag var bara 1 år.

Kan lugnt säga att jag var supernoga att inte mina barn skulle riskera att bränna sig, drack tex aldrig varmt med dem i knät .

KatBat sa...

åh roligt roligt! Du var snabb du, föredömligt, jag själv fick fila på dessa sanningar hela helgen.